Hosted at Røisheim

welcome

Tage Koch Jensen and Maja Hydal are new hosts at Røisheim in 2024. Both are chefs with experience from restaurant and hotel operations in Norway, France and Denmark.
Med lidenskap for god mat og unike opplevelser vil de fortsette Røisheims tradisjon med å respektere stedets historie og begeistre besøkende.
"Vi gleder oss til å ønske nye og gamle gjester velkommen"

Maja er utdannet kokk med erfaring fra restaurant og hotelldrift i Frankrike og Danmark. På Røisheim vil Maja primært ta av seg gjestene og hotelldriften.

Tage er utdannet kokk i Danmark og Frankrike. Han har erfaring fra den femstjerners restauranten Resumé i Svendborg og fra Kleivstua i Norge. På kjøkkenet ønsker Tage å kombinere det franske kjøkken med det nordiske, gjerne med lokale råvarer man kan sanke.

Contact Us

We will be happy to assist you with any questions you may have in connection with your visit to us. Send us a message and we'll get in touch!

+47 61 21 20 31
Sognefjellvegen, 2687 Boverdalen
Røisheim Hotell AS, Org.nr. 989 976 036
Grazie! Your submission has been received!
Oops! Det skjedde en feil

Map and directions

Røisheim is located just off Sognefjellsveien, one of Norway's National Tourist Roads that runs between Lom in Gudbrandsdalen and Luster in Sogn.
It is about 15 km from Lom to Røisheim.

Valdresekspressen has 6 departures daily from Oslo to Lom and several departures from Gardermoen Airport (OSL).
Nor-Way Bussekspress runs to Lom, Sogndal and Øvre Årdal.
In summer there are routes to Røisheim from Otta, Årdal and Sogndal.

Røisheim is open every year from 30 April to 1 October

Get a 360 round trip of the yard with Google - tap the compass needle and look around.