Personvernerklæring

 1. Om Røisheim Hotell.
  Røisheim Hotell eier denne nettsiden. Våre adresse og kontaktdata er: Sognefjellsvegen 1534, 2686 LOM. Tlf +47 61212031 eller +4748237931. e-post: post@roisheim.no vårt org. Nr. er 989 976 036
 2. Formålet med innsamling og behandling av personopplysninger
  I forbindelse med drift av hotellet og bestillinger må vi innhente personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, org.nr og annen nødvendig informasjon knyttet til kundeforholdet og opphold på hotellet. Du har rett til innsyn og sletting av de opplysninger som er lagret om deg. Etter endt opphold eller kundeforhold vil vi ta vare på kundedata så lenge vi ser det hensiktsmessig, for eksempel for å gjøre senere bestillinger enklere for deg som kunde. Utlevering av personopplysninger vil ikke skje med mindre det foreligger lovbestemt opplysningsplikt overfor offentlige myndigheter.
 3. Kunderegister og bookingsystem
  Vårt kunderegister inneholder opplysninger om kunden som navn, adresse, telefon og annen relevant informasjon som kontaktpersoner, bestilling og/ eller siste besøk. Dette er informasjon som er relevant for vår drift og for å sikre at oppholdet ditt skal bli som forventet og i tråd med bestilling. Ønsker du oversikt over hva vi har lagret eller at all informasjon skal slettes, er det bare å ta kontakt med oss. Se også kapittel om sletting. Vårt bookingsystem er en avtalefestet del av vårt medlemskap i De Historiske Hoteller. Vi viser til personvernerklæring på De historiske hotellers nettside.
 4. Nyhetsbrev
  Ved å melde deg på Røisheim hotells nyhetsbrev på vår nettside eller gjennom oppkobling på vårt internett, samtykker du til at vi lagrer ditt navn og din epostadresse. Vi benytter  https://www.loyall.io/no som verktøy til å lagre eposter og som støtte til å håndtere utsending av eposter og nyhetsbrev. Denne leverandøren har bekreftet at deres systemer håndterer personvern innenfor dagens strenge krav.  Vi forplikter oss til ikke å selge eller dele denne informasjon med andre parter.  
 5. Informasjonskapsler
  Røisheim Hotell sine nettsider benytter ikke informasjonskapsler. Vi analyserer trafikk på våre nettsider, men har ikke tilgang til sensitiv informasjon om de som besøker våre nettsider.

  Google Analytics
  benyttes til å analysere besøk på våre nettsider. Den informasjon vi benytter er anonymisert og vurderes som ikke sensitiv.  

  Loyall
  Tilgang til mailadresse ved oppkobling på Røisheims internett. Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden eller ved tilgang til vårt internett, lagrer vi denne informasjonen i våre systemer. Vi lagrer denne informasjonen for å kunne gi bedre kundeservice og kontakte gjestene om evt. gjenglemte eiendeler eller gi relevante tilbud. Mailadressene benyttes også til nyhetsbrev. Det er enkelt å melde seg av nyhetsbrevet ved å følge lenken i oversendelsen. Vi etterstreber ikke å lagre mer detaljer enn nødvendig og ikke lenger enn nødvendig.  

  Facebook.
  Facebook samler informasjon om besøkende på ulike sider for å tilpasse både reklame og annen informasjon. Vi har tilgang til facebooks aggregerte data vedr. bruk av vår Facebook side.

  Instagram
  Instagram samler informasjon om besøkende på ulike sider for å tilpasse både reklame og annen informasjon. Vi har tilgang til Instagrams data vedr. bruk av vår side.

  Linkedin.
  Røisheims Linkedin konto har tilgang til informasjon gjennom det kontaktnettet som opprettes. Dette benyttes til informasjon om bedriften.  
 6. Innsyn, retting, sletting
  Etter personvernloven §18, mhar du som privatperson krav til innsyn i de opplysningene som er registrert om deg. Innsyn kan fås ved henvendelse til post@roisheim.no. Tilsvarende dersom du ønsker at informasjon skal rettes eller slettes.  
 7. Ansvarlig databehandler
  Ansvarlig databehandler er daglig leder Røisheim Hotell AS. Vi har etablert rutiner og retningslinjer for håndtering av persondata. Fra 1.1.24 er daglig leder Tage Koch Jensen.