Bryllup på Røisheim

Bryllup

Jotunheimen er perfekt for et destinasjonsbryllup. Røisheim har arrangert mange bryllup. De gamle bygningene og den vakre naturen setter en helt spesiell ramme rundt den viktigste dagen i livet for paret som gifter seg. Røisheim kan tilby den private, nære og rustikke opplevelsen. Med eget kapell, spisesal og låve til fest kan hele bryllupet holdes på hotellet. De fleste bryllup leier hele Røisheim og varer tre dager til ende, med middag på fredag, bryllup, middag og fest lørdag, med avreise søndag etter frokost.
Ta kontakt, så hjelper vi skreddersy den perfekte dagen for akkurat dere.

Drømmebryllup på Røisheim

Vielsen

Vielsen kan skje i Røisheims eget lille kapell der bruden kommer opp stien til kapellet i skogkanten, i tunet mellom de historiske bygningene eller i Lom Stavkirke. Noen vil til og med kanskje vies på toppen av et fjell eller med ski på beina og feire på Røisheim etterpå.

Middagen

Middagen vil bli servert i spisesalen til Røisheim med plass til 54 personer. Er man flere enn dette kan en større middag serveres ved at man også dekker på i peisestuen og er inntil 70 personer.
Gjester som ikke bor på Røisheim kan bo på hotell i Lom eller på Elveseter. Spisesalen har mulighet for prosjektor.

Festen

Låven er pusset opp med egen bar og dansegulv for en fest i tradisjonelle omgivelser, for gode samtaler finnes peisestuen i hovedhuset med piano. Låven er også ideell hvis man ønsker en uformell tilstelning hvor gjestene kan møtes etter middag dagen før vielsen. Låven har mulighet for prosjektor.

Bryllupssuite

Røisheims vakre suiter egner seg perfekt for bryllupsnatten. Vi anbefaler enten de antikke suitene i Peisestugu med stamp og peis på rommet, Dronningsuiten som er vårt største rom med badekar og peis, eller superior suitene vår på Skjellen, litt unna hovedhuset med peis og stamp.

Bryllupsbilder

Det er fantastiske muligheter for å ta vakre bryllupsbilder i nærheten av Røisheim. Enten i tunet med de gamle bygningene, eller langs Sognefjellsveien ved broer over elvene Bøvra eller Leira, samt helt oppe på fjellet. Nordica Photography og Foto Gard har tidligere fotografert bryllup på Røisheim. Se utdrag under og på deres hjemmesider.

Aktiviteter

Kombiner gjerne bryllupet med aktiviteter for gjestene. Enten turmuligheter direkte fra tunet på Røisheim eller toppturer på ski, grottevandring, blåistur eller fellestur til Galdhøpiggen. Vi kan være behjelpelige med organisering av guidede turer.

Privat opplevelse

Ved å leie hele hotellet vil bryllupet bli en egen boble, der gjester og brudepar kan feire uten forstyrrelser. Gjester fordeles på 14 hus rundt tunet.

Sesonger og tidspunkt

Røisheim er vanligvis fullbooket i juli og starten av august. Vi anbefaler bryllup i mai med grønn dal og hvite topper, eller september med vakre høstfarger.

Været

Lom og Røisheim er svært værstabilt, Lom har rekord for færrest nedbørsdøgn i Norge, så sannsynligheten for opphold på bryllupsdagen er høy.

Bildegalleri

Røisheim og Jotunheimen kan bli den perfekte rammen rundt bryllupet.