Vertskapet på Røisheim

Velkommen

Tage Koch Jensen og Maja Hydal er nytt vertskap på Røisheim i 2024.
Med lidenskap for god mat og unike opplevelser vil de fortsette Røisheims tradisjon med å respektere stedets historie og begeistre besøkende.
"Vi gleder oss til å ønske nye og gamle gjester velkommen"

Maja er utdannet kokk med erfaring fra restaurant og hotelldrift i Frankrike og Danmark. På Røisheim vil Maja primært ta av seg gjestene og hotelldriften.

Tage er utdannet kokk i Danmark og Frankrike. Han har erfaring fra den femstjerners restauranten Resumé i Svendborg og fra Kleivstua i Norge. På kjøkkenet ønsker Tage å kombinere det franske kjøkken med det nordiske, gjerne med lokale råvarer man kan sanke.

Kontakt oss


Vi hjelper deg gjerne med spørsmål og henvendelser du skulle ha i forbindelse med ditt besøk hos oss. Send oss en melding og vi tar kontakt. Evaluer oss gjerne etter besøket.

+47 61 21 20 31
Sognefjellsveien 1526, 2686 Lom
Røisheim Hotell AS, Org.nr. 989 976 036
Tusen takk!
Oops! Det skjedde en feil

Kart og veibeskrivelse

Du finner Røisheim like ved Sognefjellsveien, en av Norges Nasjonale Turistveier som går mellom mellom Lom i Gudbrandsdalen og Luster i Sogn.
Det er ca 15 km fra Lom til Røisheim.

Det er enklest å komme til Røisheim med bil, det finnes el-bil lader tilgjengelig på parkeringsplassen.

Ved offentlig transport anbefaler vi å bruke entur.no der du enkelt kan legge inn Røisheim som destinasjon og finne buss og togavganger som passer.  

Røisheim holder åpent i 2024 fra 25. april til 1. oktober

Få en 360 rundtur på tunet med Google - trykk på kompassnålen og se deg rundt.