møter & arrangementer

Røisheim har 25 rom, fordelt på 14 hus med plass til 54 gjester. Med førsteklasses mat basert på lokale råvarer, en spisesal som rommer samtlige gjester, skaper det sammen med våre vakre omgivelser uforglemmelige øyeblikk. Vi kan dekke til inntil 70 personer fordelt på to rom når vi også benytter Peisestuen. Låven er innredet med egen bar og danselokale og egner seg godt for lukkede selskaper.

Konferanser og møter

På Røisheim får tanker, kreativitet og gode samtaler spillerom. Mange velger å legge strategisamlinger eller temamøter utenfor kontoret, for å tenke friere utenfor daglige rutiner. Røisheim har 4 romslige gruppe- og konferanserom og egner seg godt for opp til 20 deltakere.

Vi har de tradisjonelle, historiske rammene og moderne fasiliteter med raskt nett og gode presentasjonsmuligheter i møterommene. For grupper på 20 personer reserverer vi hele 2. etasje. Ta kontakt med oss for priser og pakkeløsninger.  

Les mer

Bryllup

Jotunheimen er perfekt for et destinasjonsbryllup. For selskap på inntil 54 personer kan alle gjestene bo og spise på Røisheim. Vi har lang erfaring med å arrangere bryllup, les mer om fasilitetene under.

Det vakre landskapet i Jotunheimen er ideelt for bryllupsbilder. Det finnes et eget lite kapell på Røisheim og er man et større følge er tradisjonelle Lom Stavkirke bare 15 min unna med bil. Låven er pusset opp med egen bar og dansegulv for en fest i tradisjonelle omgivelser.

Les mer

Konfirmasjon og barnedåp

På Røisheim kan du feire livets store begivenheter. Det er et eget kapell med døpefont blant Røisheims gamle bygninger. Med førsteklasses mat og vakre, historiske omgivelser vil festen bli en som man sent vil glemme.  

Les mer

Jubileeum og fest på låven

Ønsker du å samle venner og familie til feiring av et rundt år eller andre store jubileum? På Røisheim kan alle samles til kultur og aktiviteter på dagtid og 4 retters middag med dans og fest på låven på kveldstid. På låven kan man ha bar og dans ved bryllup på Røisheim.

Skap en ramme rundt den store dagen som alle vil huske. Vi kan være behjelpelige med å booke aktivteter på dagtid og ekstra servering i låven på kveldstid, slik at dere får et opplegg akkurat slik dere ønsker.

Les mer